reteaua noastra de parteneri de business_

Reteaua yme de parteneri este o retea antreprenoriala, formata din firme specializate, oameni talentati si intreprinzatori, pozitivi si creativi, o colectie de resurse ce au un singur scop comun: de a crea valoare adaugata prin proiecte inovative ce imping audienta catre un nou nivel de interactiune in experienta cu brandul.

Evenimente inovative:

  • despre Exploratist: “Suntem o agentie boutique, plina de viata, creativa, dinamica si cu experienta in organizarea de evenimente inovative. Incepem de la crearea conceptului, planificam toate actiunile si mai apoi ne ocupam de organizarea si implementarea acestora.”

“yme” este o divizie independenta a brandului Exploratist, dedicata exclusiv proiectelor integrate de marketing, creata pentru a raspunde nevoilor de marketing ale clientilor nostri.

Creatie si design:

  • despre Cristi: “15 ani de experienta in creatie de concepte grafice si identitate de brand pentru companii active la nivel local si international.”

 

Print si obiecte promotionale:

  • partenerul nostru de incredere pe zona de print digital si offset care foloseste tehnologie de ultima generatie pentru un standard de calitate ridicat, realizand si o gama complexa de obiecte promotionale personalizate.

 

Comunicare si PR:

  • despre Ema: peste 12 ani de experienta in comunicare si relatii publice, construita atat in cadrul uneia din cele mai mari agentii de comunicare din Romania, cat si in unul din cele mai profitabile grupuri de firme autohtone.
  • despre Flaviu: experienta dobandita in companii nationale si multinationale, cu interes in zona de planificare si elaborare a strategiilor de marketing si comunicare.
  • despre Anca: copywriter creativ, persoana energica, ambitioasa, responsabila, care isi doreste sa invete mereu ceva nou, cu spirit de echipa, si initiativa.

 

Cercetari de piata:

  • despre Laurentiu: coordonatorul unei echipe ce realizeaza cercetari si studii de piata consultative, vine cu abordarea pragmatica de a raspunde unor intrebari cheie din business-ul clientului. Expertiza de peste 15 ani in domeniu il recomanda ca partener de incredere yme.

 

Marketing online:

  • despre Ciprian: antreprenor ambitios, coordonatorul unei echipe ce dezvolta proiecte pe zona de online, precum aplicatii web si mobile, aplicatii de business web si cloud based, consultanta si implementare proiecte de e-commerce, website-uri si microsite-uri, suport de dezvoltare in campanii si actiuni de marketing pe componenta online.
  • despre Laurentiu: digital creator, cu o experienta de peste 10 ani in industria de online, a realizat proiecte de impact pentru cele mai mari branduri din piata.

 

Marketing direct si telemarketing:

  • cea mai mare companie locala specializata pe marketing direct, cu servicii complete: logistica pentru promotii, email si letterbox marketing, servicii de baza de date, call center, sms si mobile marketing, campanii cu generare de lead-uri.

parteneri